Lunch/Diner
De culinaire filosofie van chef Eddie Meijboom en Dennis Botschuyver viert de essentie van elk ingrediënt, met een focus op krachtige maar gebalanceerde smaken. Ons menu, gebaseerd op Franse traditie met Scandinavische en Aziatische invloeden, bevat gerechten met slechts vier elementen, zodat het hoofdproduct volledig tot zijn recht komt. A la carte valt altijd onder de mogelijkheden alleen te bestellen vanaf 2 gerechten per persoon.
Menu
-
Beleving 6 smaken
Hamachi, Som Tam, Mul, Ui, Melkkoe, Peer
-
€85
-
JRE 9 smaken
Hamachi, Ganzenlever, Som Tam, Mul, Langoustine, Ui, Melkkoe, Yoghurt, Peer
-
€110
-
Essentie 12 smaken
Een volledige ervaring van onze exclusieve creaties
-
€130
Wijnarrangement
Bij iedere gang serveert onze sommelier een bijpassend wijnarrangement. Ook alcoholvrij arrangement mogelijk.
-
Arrangement
Volledig
Half
Alcoholvrij
-
Beleving
60
42
48
-
JRE Menu
90
63
72
-
Essentie
120
84
96
A la carte
Voorgerechten
-
Oesters (per stuk)
4.5
Oysri Ierse oesters - citroen - sjalot
-
Som Tam
25
Zeebaars - cashew - mango
-
Ganzenlever
28
Matcha - wakamomo - umeboshi
-
Hamachi
28
Teriyaki - yuzu - bosui
Hoofdgerechten
-
Ui
35
Sambai - granen - gnocchi
-
Zeeduivel
50
Langoustine - pompoen - groene curry
-
Rode Mul
50
Venkel - pimento - grijze garnaal
-
Melkkoe
50
Dry aged - kimchi - aubergine
-
Wagyu A5 100 gr.
80
Rosé gebraden - little gem - ansjovis - eigen jus
Nagerechten
-
Peer
12
Beurre noisette - appel - hazelnoot
-
Kaas
17
Internationale selectie L’Amuse - brood - compote
-
Dame blanche
15
Chocolade - vanille - truffel