Diner
Inclusief bites, amuses, brood en boter.
Menu
Wintermenu
-
Bloemkool
Curry- appel - koriander
-
Zalm
Tamarillo - xo - scheermes / Kaviaar Supplement 5 gram +10
-
Wortel
Chipotle - sinaasappel - macadamia
-
Zeewolf
Gamba - Pompoen - cannelloni
-
Poulet Jaune of wagyu
Lever - pomme paulo - groene kool / Wagyu - dragon - rode biet +30
-
Kaas of Yoghurt
Selectie van L’Amuse - brood - compote / Yuzu - appel- gebakken melk
-
Aardpeer
Ponzu - speculaas - chocolade
-
5 gangen | Watermeloen, Zeebaars, Cantharel, Lam, Perzik
75
-
6 gangen | + Kreeft
85
-
7 gangen | + Selectie kazen of Yoghurt
97
Wijnarrangement
Bij iedere gang serveert onze sommelier een bijpassend wijnarrangement. Ook alcoholvrij arrangement mogelijk.
-
Arrangement
Volledig
Half
Alcoholvrij
-
5 gangen
45
30
35
-
6 gangen
54
36
42
-
7 gangen
63
42
49
A la carte
Voorgerechten
-
Oesters (per stuk)
4
Oysri Ierse oesters - citroen - sjalot
-
Watermeloen
18
Kanzuri - paprika - amande
-
Zeebaars
25
Oester - komkommer - sjalot
-
Ganzenlever
25
Gieser Wildeman - topinamboer - calvados
Hoofdgerechten
-
Cantharel
35
Mais - koffie - beurre blanc
-
Zwezerik
40
Ananas - garnaal - tom yum - vinaigrette van kokos
-
Kreeft
50
Bonito - tuinboon - kreeften reductie
-
Lam
45
Lamsbout - tomaat - olijf - lamsjus
-
Wagyu A5 100 gr.
70
Rosé gebraden - rode biet - dragon - pommes paolo
Nagerechten
-
Yoghurt
12
Yuzu - appel - gebakken melk
-
Perzik
15
Vanille - Kombucha - Crème Diplomate
-
Kaas
17
Internationale selectie L’Amuse - brood - compote
-
Dame blanche
14
Gewoon lekker