Diner
Inclusief bites, amuses, brood en boter. Voor de lunch serveren wij keuze uit de gehele kaart. Voor diner serveren wij op donderdag, zondag en maandag de gehele keuze van de kaart. Op vrijdag en zaterdag serveren wij vanaf 5 gangen. A la carte valt altijd onder de mogelijkheden alleen te bestellen vanaf 2 gerechten per persoon.
Menu
JRE Herfstmenu
-
O-toro**
Meloen - wasabi - karashi
-
Som Tam
Cashew - mango - papaya
-
Rode Mul
Venkel - pimento - grijze garnaal / Imperial royalty kaviaar 5 gram +12.50
-
Langoustine***
Kimchi - koolrabi - kalamansi
-
Pompoen*
Gnocchi - shiitake - mandarijn
-
Zwezerik****
Truffel - knolselderij - yuzu kosho
-
Eend of wagyu
Dry-aged - rode biet - zwarte olijf / Wagyu - little gem - ansjovis +35
-
Nori
Mascarpone - sinaasappel - meringue
-
4 gangen | Som Tam,Rode Mul,Eend,Nori
70
-
5 gangen | *
79
-
6 gangen | **
95
-
7 gangen | ***
105
-
8 gangen | ****
120
Wijnarrangement
Bij iedere gang serveert onze sommelier een bijpassend wijnarrangement. Ook alcoholvrij arrangement mogelijk.
-
Arrangement
Volledig
Half
Alcoholvrij
-
5 gangen
50
35
40
-
6 gangen
60
42
48
-
7 gangen
70
49
56
-
8 gangen
80
56
64
A la carte
Voorgerechten
-
Oesters (per stuk)
4.5
Oysri Ierse oesters - citroen - sjalot
-
Som Tam
25
Zeebaars - cashew - mango
-
Langoustine
28
Kimchi - koolrabi - kalamansi
-
O-toro
28
Meloen - wasabi - karashi
Hoofdgerechten
-
Pompoen
35
Gnocchi - shiitake - mandarijn
-
Zwezerik
50
Truffel - knolselderij - yuzu kosho
-
Rode Mul
50
Venkel - pimento - grijze garnaal
-
Eend
50
Dry-aged - rode biet - zwarte olijf
-
Wagyu A5 100 gr.
80
Rosé gebraden - little gem - ansjovis - eigen jus
Nagerechten
-
Nori
12
Mascarpone - sinaasappel - meringue
-
Kaas
17
Internationale selectie L’Amuse - brood - compote
-
Dame blanche
15
Chocolade - vanille - truffel