Lunch/Diner
De culinaire filosofie van chef Eddie Meijboom en Dennis Botschuyver viert de essentie van elk ingrediënt, met een focus op krachtige maar gebalanceerde smaken. Ons menu, gebaseerd op Franse traditie met Scandinavische en Aziatische invloeden, bevat gerechten met slechts vier elementen, zodat het hoofdproduct volledig tot zijn recht komt. - A la carte valt altijd onder de mogelijkheden alleen te bestellen vanaf 2 gerechten per persoon. - Wandeling 4 gangen is exclusief te boeken buiten vrijdag & zaterdag diner om.
Menu
-
Wandeling 4 smaken
Zalm, Raviolo, Eend, Guanaja 70%
-
€70
-
Beleving 6 smaken
Meloen,Zalm, Zeeduivel, Raviolo, Eend, Guanaja 70%
-
€90
-
JRE 8 smaken
Meloen, Zalm, Kreeft, Zeeduivel, Raviolo, Koji, Eend, Guanaja 70%
-
€115
-
Essentie 10 smaken
Een volledige ervaring van onze exclusieve creaties
-
€130
A la carte
Voorgerechten
-
Oesters (per stuk)
4.5
Oysri Ierse oesters - citroen - sjalot
-
Meloen
22
Amandel - yuzu - melk
-
Kreeft
30
Kimchi - wortel - sinaasappel
-
Mowi Zalm
25
Jalapeno - Ananas - hazelnoot
Hoofdgerechten
-
Raviolo
45
Cantharel - duindoorn - kaviaar
-
Vis van de dag
50
Langoustine - nasi - sambal
-
Zwezerik
55
Polenta - zuring - truffel
-
Dry-aged Eend
50
Biet - bosui - teriyaki
-
Wagyu A5 100 gr.
80
Rosé gebraden - little gem - Mousseline - groene peper
Nagerechten
-
Guanaja 70%
13
Passievrucht - banaan - cornflakes
-
Kaas
17
Internationale selectie - brood - compote
-
Dame blanche
15
Chocolade - vanille - truffel