Lunch/Diner
De culinaire filosofie van chef Eddie Meijboom en Dennis Botschuyver viert de essentie van elk ingrediënt, met een focus op krachtige maar gebalanceerde smaken. Ons menu, gebaseerd op Franse traditie met Scandinavische en Aziatische invloeden, bevat gerechten met slechts vier elementen, zodat het hoofdproduct volledig tot zijn recht komt. - A la carte valt altijd onder de mogelijkheden alleen te bestellen vanaf 2 gerechten per persoon. - Wandeling 4 gangen is exclusief te boeken buiten vrijdag & zaterdag diner om.
Menu
-
Wandeling 4 smaken
Forel, Artisjok, Poulet noir, Shiso
-
€70
-
Beleving 6 smaken
Forel, Biet, Snoekbaars, Artisjok, Poulet noir, Shiso
-
€85
-
JRE 9 smaken
Forel, Ganzenlever, Biet, Snoekbaars, Konijn, Artisjok, Poulet noir, Mandarijn, Shiso
-
€110
-
Essentie 12 smaken
Een volledige ervaring van onze exclusieve creaties
-
€130
Wijnarrangement
Bij iedere gang serveert onze sommelier een bijpassend wijnarrangement. Ook alcoholvrij arrangement mogelijk.
-
Arrangement
Volledig
Half
Alcoholvrij
-
Beleving
60
42
48
-
JRE Menu
90
63
72
-
Essentie
120
84
96
A la carte
Voorgerechten
-
Oesters (per stuk)
4.5
Oysri Ierse oesters - citroen - sjalot
-
Biet
25
Kaviaar - lavas - sesam
-
Ganzenlever
28
Matcha - wakamomo - umeboshi
-
Forel
28
Dashi - paling - citrus
Hoofdgerechten
-
Artisjok
35
Gezouten citroen - tempura - zonnebloempit
-
Zeeduivel
50
Langoustine - ravioli - venkel
-
Snoekbaars
50
Sake - myoga - prei
-
Poulet noir
50
Albufera - witlof - mousseline
-
Wagyu A5 100 gr.
80
Rosé gebraden - little gem - ansjovis - eigen jus
Nagerechten
-
Shiso
12
Aarbei - tonkaboon - ruby chocolade
-
Kaas
17
Internationale selectie L’Amuse - brood - compote
-
Dame blanche
15
Chocolade - vanille - truffel