Diner
Inclusief bites, amuses, brood en boter. Voor de lunch serveren wij keuze uit de gehele kaart. Voor diner serveren wij op donderdag, zondag en maandag de gehele keuze van de kaart. Op vrijdag en zaterdag serveren wij vanaf 5 gangen. A la carte valt altijd onder de mogelijkheden alleen te bestellen vanaf 2 gerechten per persoon.
Menu
Zomermenu
-
O-toro**
Meloen - wasabi - karashi
-
Tomaat
Nasturtium - sereh - chawanmushi / Kaviaar supplement 5 gram +10
-
Black Cod
Bimi - bergamot - limoenblad
-
Langoustine***
Kimchi - koolrabi - kalamansi
-
Aubergine*
Miso - granaatappel - zuurdesem
-
Zwezerik****
Ossenstaart - bottarga - munt
-
Kwartel of wagyu
Dry-aged - wortel - zwarte knoflook / Wagyu - little gem - ansjovis +30
-
Banaan
Yuzu - sakura - yoghurt
-
4 gangen | Tomaat,Black Cod,Kwartel,Banaan
70
-
5 gangen | *
79
-
6 gangen | **
95
-
7 gangen | ***
105
-
8 gangen | ****
120
Wijnarrangement
Bij iedere gang serveert onze sommelier een bijpassend wijnarrangement. Ook alcoholvrij arrangement mogelijk.
-
Arrangement
Volledig
Half
Alcoholvrij
-
5 gangen
50
35
40
-
6 gangen
60
42
48
-
7 gangen
70
49
56
-
8 gangen
80
56
64
A la carte
Voorgerechten
-
Oesters (per stuk)
4.5
Oysri Ierse oesters - citroen - sjalot
-
Tomaat
25
Kaviaar - sereh - nasturtium
-
Langoustine
28
Kimchi - koolrabi - kalamansi
-
O-toro
28
Meloen - wasabi - karashi
Hoofdgerechten
-
Aubergine
35
Miso - granaatappel - zuurdesem
-
Zwezerik
50
Ossenstaart - dry-aged kaviaar - munt
-
Black Cod
50
Bimi - bergamot - limoenblad
-
Kwartel
50
Dry-aged - wortel - ganzenlever
-
Wagyu A5 100 gr.
70
Rosé gebraden - little gem - ansjovis - eigen jus
Nagerechten
-
Banaan
12
Yuzu - sakura - yoghurt
-
Kaas
17
Internationale selectie L’Amuse - brood - compote
-
Dame blanche
15
Chocolade - vanille - truffel
-
Ganzenlever
28
Wakamomo - broodpudding - granolo